Over Ons

WIJ WERKEN HARD OM UW VERWACHTINGEN TE OVERSTIJGEN

Ons Verhaal 

Vanop de schoolbanken en vanuit een grote passie voor IT, zijn twee studenten samengekomen om enkele websites te bouwen voor bedrijven in het netwerk. Wat begon als hobby is uitgegroeid tot een voltijdse activiteit.

Door de constante focus op kwaliteit en service, hebben wij ons portfolio kunnen aanvullen met tevreden klanten. 

Aangezien wij een groot netwerk ter beschikking hebben, werken wij hier dus samen met specialisten in elk gebied om zo een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden. Een persoonlijke aanpak, waar de noden van onze klanten en de kwaliteit van ons werk centraal staan, is ons vertrekpunt. Onze focus ligt dus niet op de hoeveelheid klanten, maar op de tevredenheid. 

Naast de marketing en sales vergt onze dienstverlening veel specialistische kennis. In die optiek sterken wij ons team aan met specialisten per vakgebied. Dit zowel on-premise als op afstand. Om alle aanvragen en projecten zo kwalitatief mogelijk te behandelen hebben wij dus een groot netwerk aan specialisten beschikbaar die wij inzetten naargelang de noden van uw project. Op die manier kunnen wij kwalitatief werk verzekeren.

Wilcot V. Baeten

Wilcot V. Baeten

Marketing

Lasha Shubitidze

Lasha Shubitidze

Sales

Wat doen we het best?

Websites voor KMO's

Marketing

BUSINESS & IT

Klaar om van start te gaan?

WIJ ALLESZINS WEL

Vraag uw offerte aan!

Laat ons uw project bespreken.

Vraag een op maat gemaakte offerte aan

Contact:

5 + 9 =