Uw project bij DLVX

Kies uw pakket naargelang de noden

Geef je site vleugels

Eerste indrukken zijn blijvend. Uw klanten, lezers en websitebezoekers maken direct een oordeel over u en uw bedrijf.

Als uw website snel laadt, heeft u meteen een sterke eerste indruk gemaakt. Het is een snelle overwinning voor gebruikerservaring!

Ons team zorgt ervoor dat de laadtijd van uw website niet langer dan 1 seconde duurt. Dit is gegarandeerd.

Google analytics

Wij linken de Google Analytics tool op elke website. Dit zorgt ervoor dat we naadloos uw websitebezoek kunnen meten.

Hiermee kunt u dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van uw bezoekers, hoe lang men op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina men uw website verlaat, waar men op geklikt heeft en, het belangrijkste, welke bezoekers u het meeste opleveren.

GSM & Tablet

Voor zoekmachines zoals Google is het essentieel om een mobielvriendelijke internetsite te hebben. Omdat vandaag iedereen surft via een mobieltje of tablet, heeft Google zijn algoritmes een aantal jaren geleden veranderd.

De zoekmachine zal websites die aangepast zijn aan smartphones en tablets een hogere ranking geven, zodat je internetsite gemakkelijker te vinden is.

Onze websites zijn toegankelijk op alle browsers en toestellen.

Meertalig

Wij bouwen uw website op in de gekozen hoofdtaal. Van daaruit kunnen wij elke pagina vertalen naar de gewenste taal.

Wij kunnen uw website in een onbeperkt aantal talen beschikbaar stellen. De klant kiest dan zelf a.d.h.v. een button in welke taal zij de website willen bekijken.

Makkelijk te onderhouden

Voor ons is het belangrijk dat de klant ook zelf de mogelijkheid krijgt om aanpassingen te kunnen maken op zijn website.

Elke website die wij maken, wordt dan ook uitgerust met een op maat gemaakte handleiding. Hiernaast is er ook een gebruiksvriendelijke interface die het leuk en eenvoudig maakt.

j

Hedendaags design

99% van de klanten bekijken eerst de website van een bedrijf vooraleer zij de diensten of producten gaan aankopen.
80% van de klanten verkiezen een product of dienst a.d.h.v. een betere website.
89% van de klanten vinden design belangrijk waarvan de overige 9% er neutraal bij staat en 2% het niet belangrijk vindt.

Daarnaast is een hedendaags design ook belangrijk voor uw SEO. Hiernaast laat een beter design u hoger scoren op Google, wat voor meer verkeer zorgt.

T

Uitbreidbaar

Toch een reservatie systeem nodig? Of een downloadbare link voor uw menu kaart? Of misschien zijn die 5 webpagina’s toch niet genoeg?

We kunnen uw website makkelijk uitbreiden of aanpassen naar wens.

Veiligheid en privacy

Wist u dat – 56% van al het internetverkeer afkomstig is van een geautomatiseerde bron? Denk maar aan hacktools, schrapers en spammers, nabootsers en bots. Een onzekerheid zou dus kunnen zijn: is mijn website beveiligd tegen deze tools?

Het antwoord is volmondig ja! Ons team van specialisten maakt gebruik van de laatste nieuwe software om deze bedreigingen tegen te gaan (zie privacy en veiligheid voor meer info).

Synchronisatie op elk toestel

Er zijn twee manieren om een mailbox op te stellen, met een IMAP (Internet Message Access Protocol) of een POP (Post Office Protocol).

Een IMAP-client synchroniseert de e-mail op uw computer met de inhoud van uw account op de e-mailserver, terwijl een POP-account eenvoudig de inbox downloadt. Wij maken gebruik van de IMAP protocol, dit geeft u volledige synchronisatie tussen al uw toestellen.

Dagelijkse back-ups

Doordat wij gebruik maken van de IMAP protocol is een back-up in principe niet nodig. De emails blijven op onze server staan dus u kunt er altijd weer bij. Toch kan een back-up van uw emails handig zijn als:

  1. Uw mailbox volgeraakt.
  2. U wilt overstappen van provider.

Veiligheid en privacy

De spamfilter & antivirus geïntegreerd in de mailbox die wij aanbieden filtert de inkomende mail alvorens het wordt afgeleverd in uw mailbox.

Het anti-virus systeem is een dual layer scanner, dit betekend dat elke email wordt gescand door 2 virusscanners. Dit zorgt voor een optimale bescherming.

Eigen E-mail adres maken

U kunt een uniek e-mailadres aanmaken op basis van uw bedrijfsnaam voor uw onderneming en uw personeel. Dit geeft een professionele indruk dus in plaats van UwBedrijf@gmail.com
krijgt u
Hello@UwBedrijf.com

 

Werkt met alle mailprogramma's

Uw mailbox is toegankelijk op elke mail programma zoals Apple Mail, Outlook, Mailbird, Thunderbird etc.

Betaalmogelijkheden

Om je klanten goed te blijven bedienen is een goed mix van betaalmethodes heel belangrijk. Klanten verwachten een naadloze shopping ervaring en betalen is daar een belangrijk onderdeel van.

Elke betaal optie kan geimplementeerd worden zoals, PayPal, Payconiq, Apple Pay etc.

Kortingscodes & coupons

Genereer makkelijk coupons voor promotie dagen zoals Sinterklaas, Kerst Pasen etc.

U kunt ook coupons genereren die automatisch worden verstuurd naar klanten die aanmelden op uw nieuwsbrief. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Leveringswijze

Laat uw klanten zelf kiezen hoe ze een pakketje geleverd krijgen, willen ze het de dag van de bestellingen of is het een cadeautje die binnen een week moet geleverd worden?

Toon ook per product hoe lang het duurt voor het pakketje thuis wordt geleverd.
Bv. Voor 20:00 besteld morgen in huis!

Account mogelijkheid op de webshop

U kan kiezen of u wilt dat de klanten eerst een account aanmaken vooraleer ze een bestelling plaatsen, of wilt u de klanten liever vrijheid geven en dit optioneel laten.

De klanten kunnen via uw webshop inloggen op hun dashboard waar ze hun bestellingen en retour verzendingen kunnen raadplegen.

Stockbeheer

Uw stock makkelijk beheren. Uw stock wordt automatisch aangepast bij een bestelling, u krijgt een waarschuwing per email als een product uitverkocht is, dit geldt ook voor variaties van één product.

Stocklijst rapporten opmaken gebeurd ook simpelweg met één klik.

N

Stap 1 uw organisatie leren kennen

Wij beginnen met een leuke babbel om u en uw organisatie beter te leren kennen. Dit zorgt ervoor dat we een persoonlijke draai kunnen geven aan uw website.

N

Stap 2 het design van uw website

Wij bespreken samen wat uw specifieke wensen zijn qua design, styling, foto’s, inhoud, marketing etc. Op die manier kunnen we een optimaal resultaat behalen. Het is vanzelfsprekend dat de website pas afgeleverd wordt wanneer de klant er tevreden mee is.

N

Stap 3 Budgettering

Voor ons is het belangrijk om een op maat gemaakte dienst aan te bieden. Dit houdt in dat wij rekening houden met het budget die ter beschikking is. A.d.h.v. uw budget stellen wij samen een plan op om uw website te realiseren.

N

Stap 4 Onderhoud

Wij onderhouden uw website met de laatste updates zodat u hier zich geen zorgen om hoeft te maken.

Contacteer ons

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig
mogelijk bij u terug om alles te bespreken.

Hoe gaat u tewerk

N

Stap 1 kies uw pakket

Bekijk onze paketten en selecteer het pakket dat best bij uw wensen past. Klik op “details” en bekijk alle details verbonden aan dat pakket.
N

Stap 2 Uw organisatie leren kennen

Wij beginnen met een leuke babbel om u en uw organisatie wat beter te leren kennen. Dit zorgt ervoor dat we een persoonlijke draai kunnen geven aan uw website.
N

Stap 3 het design van uw website

Wij bespreken samen wat uw specifieke wensen qua design, styling, foto’s, inhoud, marketing enz. zijn om zo een optimale resultaat te behalen. Het is vanzelfsprekend dat de website pas afgeleverd wordt wanneer de klant er gelukkig mee is.
N

Stap 4 budgettering

Voor ons is het belangrijk om een op maat gemaakte dienst aan te bieden. Dit houdt in dat wij rekening houden met het budget die ter beschikking is. A.d.h.v. uw budget stellen wij dan samen een plan op om uw project te realiseren.

N

Stap 5 Onderhoud

Wij onderhouden uw website met de laatste updates zodat u er geen zorgen om hoeft te maken.

Onze Website-Pakketten

Betaal Maandelijks

Vraag uw offerte aan!

Laat ons uw project bespreken.

Vraag een op maat gemaakte offerte aan

Contact:

12 + 9 =