Advanced

€ 95/ maand

Wat wij aanbieden

  4 Webpagina’s
  Persoonlijke mailbox
  Boekingssysteem
  SSL certificaat
  Mobiel & tablet vriendelijk
  Basis SEO
Eerste jaar gratis hosting
7/7 support

 

Uitgediept

9

4 webpagina's

Ons standaard pakket is uitgerust met 4 webpagina’s. Gewoonlijk is dit een “Home”, “Over ons”, “Blog” en een “Contact pagina”. Uiteraard krijgt u zelf de keuze om gepersonaliseerde pagina’s te laten maken.

9

Mobiel & tablet vriendelijk

Hoe maken wij een website mobiel & tablet vriendelijk? Wij veranderen bijvoorbeeld tekst en afbeeldingen van een indeling met 3 kolommen naar een weergave met maar één kolom. Onnodige afbeeldingen worden op die manier verborgen. Dit zorgt ervoor dat de meest relevante informatie op het kleinere scherm niet gehinderd wordt. Wij maken de website responsief.

9

Boekingssysteem

Dit is gratis en optioneel. De mogelijkheid is er om een boekingssysteem of een reservatie pagina voor horeca zaken te implementeren op uw website.

9

SSL certificaat

SSL staat voor Secure Sockets Layer, wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser. Hierdoor worden de gegevens beveiligd. Al onze websites worden uitgerust met een SSL certificaat.

9

7/7 support

Wij zijn 7 dagen op 7 beschikbaar. Als u geen antwoord vindt op uw vragen in onze handleidingen of in onze veelgestelde vragen, dan kan u ons altijd contacteren.

9

Persoonlijke mailbox

Al onze websites worden uitgerust met een standaard mailbox.
Wat houdt dit precies allemaal in?

Meer...
1GB (Uitbreidbaar)

Dagelijkse Backup

Onbeperkt e-mail adressen

IMAP & POP3 Synchronisatie

Werkt met alle mailprogramma’s (outlook, Apple mail…)

Spamfilter & antivirus

Catchall mailbox ( U kunt uw email instellen als een catch-all email. Dit zorgt ervoor dat alle mails die toekomen op uw domein naar dat adres worden afgeleverd.)

out-of-office (geautomatiseerde bericht als u niet op kantoor bent).

9

Basis SEO

De zichtbaarheid van uw bedrijf op zoekmachines is één van de belangrijkste zaken eens de website klaar is. Dit is voor velen een onzekerheid. Naast de advertenties is het ook belangrijk om op een natuurlijke wijze gevonden te worden op Google a.d.h.v. zoekopdrachten. Als je uw SEO goed aanpakt, dan vinden zoekmachines uw website razendsnel terug en dit zorgt dan vanzelfsprekend voor meer verkeer. Wij geven elke website een kick-start en implementeren een basis SEO strategie. Wat houdt de basis SEO implementatie juist in?

Meer...
 Site structuur optimalisatie

 Implementatie meta titel

 Structuur aanpassing URL’S (permalinks)

 Implementatie sitemap

 Gebruiksvriendelijke website

 Snelheid optimalisatie

 Implementatie SSL certificaat

 Heading optimalisatie

 

 

9

Eerste jaar gratis hosting

Ons team voorziet hosting voor onze websites. De kosten voor de hosting kunt u terug vinden op onze Faq. pagina. Hebt u al een hosting provider en wenst u toch nog gebruik te maken van de gratis hosting? Dan zetten wij uw pakket kosteloos over naar onze servers.

Hoe gaat u tewerk

N

Stap 1 uw organisatie leren kennen

Wij beginnen met een leuke babbel om u en uw organisatie beter te leren kennen. Dit zorgt ervoor dat we een persoonlijke draai kunnen geven aan uw website.

N

Stap 2 het design van uw website

Wij bespreken samen wat uw specifieke wensen zijn qua design, styling, foto’s, inhoud, marketing etc. Op die manier kunnen we een optimaal resultaat behalen. Het is vanzelfsprekend dat de website pas afgeleverd wordt wanneer de klant er tevreden mee is.

N

Stap 3 Budgettering

Voor ons is het belangrijk om een op maat gemaakte dienst aan te bieden. Dit houdt in dat wij rekening houden met het budget die ter beschikking is. A.d.h.v. uw budget stellen wij samen een plan op om uw website te realiseren.

N

Stap 4 Onderhoud

Wij onderhouden uw website met de laatste updates zodat u hier zich geen zorgen om hoeft te maken.

Contacteer ons

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig
mogelijk bij u terug om alles te bespreken.

Vraag uw offerte aan!

Laat ons uw project bespreken.

Vraag een op maat gemaakte offerte aan

Contact:

5 + 9 =